Хіти тижня. Закрити рота бійцям: Військове керівництво держави хоче заборонити підлеглим самовільно спілкуватись з журналістами

Після виходу сюжету із Золотого, в якому бійці і місцеві жителі висловлювалися проти розведення – на цю ділянку фронту повністю закрили доступ для представників ЗМІ.

Штаб ООС намагається приховати справжні настрої українських бійців і жителів прифронтових населених пунктів. Про це пише у Facebook журналіст Олександр Махов, передають Патріоти України.

“Є підозра, що штаб Операції об’єднаних сил / Joint Forces Operation і Віктор Шубець навмисно коригує картинку для телевізора щодо реальної ситуації на фронті. Картинка, яку намагається створити штаб ООС така – українська армія нікуди не просувається, а думка звичайних бійців в окопах та жителів прифронтових населених пунктів щодо розведення – некоректна”, – зазначив він.

За словами журналіста, після виходу сюжету із Золотого (де має відбутися розведення сторін), в якому бійці і місцеві жителі висловлювалися проти розведення – на цю ділянку фронту (позиції армійців) повністю закрили доступ для журналістів на невизначений термін.

Також він стверджує, що після виходу сюжету на “ТСН” про просування бійців на околиці окупованої Горлівки – на цю ділянку фронту теж повністю закрили доступ для журналістів на невизначений термін.

Крім того, за словами Махова, командувач ООС Володимир Кравченко з початку своєї роботи на цій посаді ухиляється від зустрічі з воєнкорами центральних телеканалів. При цьому з проханням про зустріч воєнкори неодноразово зверталися через прес-службу штабу ООС.

Журналіст також зазначив, що на заходи, які проводяться на території проведення ООС за участю Кравченка, запрошуються лише окремі телевізійні групи телеканалів.

“Тема “розведення сторін” активно обговорюється в окопах серед бійців та серед мешканців прифронтових населених пунктів – Зайцевого, Золотого та інших. Але замість роз'яснень – ігнорування”, – написав він.

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...

Найбільший секрет Лукашенки, або Он де буде "білоруська Херасіма": Американці дізналися, де збудували таємну базу, куди Путін міг вже експортувати "Іскандери" з ядерними боєголовками

субота, 11 травень 2024, 4:15

Те, що у випадку навіть підготовки запуску тактичної ядерної зброї Білорусь за лічені хвилини може перетворитись на скопище руїн, ні для кого не секрет. Однак Путін сподівається, що росії побояться мстити тим самим чином. Стало відомо, де Мінськ планує...