Хіти тижня. Закидали камінням: Російським військовим влаштували "теплий" прийом у Сирії (фото, відео)

Місцеві жителі заблокували маршрут проїзду колони військових і кидали в їх транспорт камінням.

Росіян закидали камінням. Фото: соцмережі.

У вівторок, 12 листопада, в північних провінціях Сирії, де проживають переважно курди, спільний російсько-турецький військовий патруль зіткнувся з серйозними протестами. Про це повідомляє Telegram-канал "WarJournal", передають Патріоти України.

Місцеві жителі заблокували маршрут проїзду колони військових і кидали в їх транспорт камінням. За деякими джерелами, турецька частина патруля застосувала сльозогінний газ проти протестувальників. В результаті колона була змушена змінити запланований маршрут проїзду.

Також в мережі з'явилися фото, на яких один з місцевих курдів хвалиться "трофеєм" - відірваною антеною комплексу РЕБ, розміщеного на даху бронеавтомобіля "Тигр" російської військової поліції.



Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...