Хіти тижня. Зал плакав: Олег Сенцов виступив на форумі YES (фото, відео)

Звільнений з російського полону режисер Олег Сенцов підкорив конференцію YES сильним виступом, де розповів про свою боротьбу в російській в'язниці.

Колишній в'язень Кремля український режисер Олег Сенцов урочисто відкрив конференцію YES (Ялтинська європейська стратегія), виступивши зі зворушливою і сильною промовою, передають Патріоти України.

Зокрема, під час свого виступу звільнений політв'язень показав пластикову банку з українським прапором і гаслом "Слава Україні", в якій зберігав чай в російській колонії. Також Сенцов показав іменний бейдж ув'язненого з особливою відміткою - перекресленою червоною лінією. Режисер пояснив, це означає, що засуджений схильний до втеч.За відгуками аудиторії і реакції в залі, виступ був дуже потужним і відвертим, тому багато в залі плакали.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...