Хіти тижня. "Замахнулся на святое, бандера этакая!": "Маша Лаврова" від імені МЗС Росії нахамила Клімкіну щодо пропозиції заміни акції "Бессмертный полк"

Марія Захарова закликала 9 травня "взяти в руки портрети "закатованих бандерівцями".

Марія Захарова. Фото: РБК.

Речник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова в своєму Facebook відповіла на підтриману головою МЗС Павлом Клімкіним ініціативу замість пропагандистської акції "Безсмертний полк" провести масову акцію в пам'ять про репресованих за часів СРСР і загиблих за Україну, передають Патріоти України.

Захарова написала, що в цей день "правильніше" взяти в руки портрети "закатованих бандерівцями". "Нехай тільки не забуде Саакашвілі покликати. Це, по-перше. А по-друге, куди як правильніше в ці травневі дні взяти в руки портрети закатованих бандерівцями та іншими українськими колабораціоністами", - написала вона.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...