Хіти тижня. Заразився коронавірусом? Пєсков пояснив загадковий кашель Путіна (відео)

Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін спантеличив журналістів своїм кашлем на онлайн-саміті Вищої Євразійської економічної ради (ВЄЕР). Відповідне відео з'явилося в YouTube і на низці кремлівських Telegram-каналів, передають Патріоти України.

Багато хто запідозрив, що у Путіна проблеми зі здоров'ям або ж взагалі коронавірус. Повіривши в таку версію, журналісти навіть поставили запитання про самопочуття Путіна його прессекретарю Дмитру Пєскову.

Однак речник лідера країни-агресорки в коментарі "Ленте.ру" спростував чутки про хворобу Путіна. "Здоров'я нормальне", – запевнив він.

Нагадаємо, зустріч лідерів країн, що входять в Євразійський економічний союз, відбулася у форматі відеоконференції через карантинні заходи проти коронавірусу. В ході заходу його учасники обговорили спільні дії боротьби з пандемією, а також підтримку економічної стабільності своїх держав. За підсумками саміту сторони ухвалили спільний документ.

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...

5 із 6 останніх ракет було збито: Плетенчук розповів, чому запуск "Калібрів" із підводних носіїв росіян неефективний

субота, 4 травень 2024, 21:59

У Чорному морі через загрозу знищення кораблів Росії доводиться використовувати підводні носії крилатих ракет. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передають Патріоти України....