Хіти тижня. "Застрелься, офіцер": Лукашенко вступив у жорстку перепалку з мітингувальником (відео)

Президент Білорусі Олекандр Лукашенко в понеділок, 17 серпня, прибув на зустріч з робітниками Мінського заводу колісних тягачів (МЗКТ) і вступив в жорстку перепалку з натовпом, з якого пролунав крик "Застрелься, офіцер!". Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі NEXTA Live, передають Патріоти України.

На кадрах зафіксований момент відходу Лукашенка з території заводу після виступу. Один з працівників вигукнув в його бік: "Застрелься, офіцер!".

Президент одразу ж в оточенні супроводжуючих його осіб підійшов до натовпу робітників і вплутався в конфлікт.

"Стійте на місці, не хвилюйтеся, я вас бити не буду. Це не в моїх інтересах. Якщо хоч один спровокує щось тут, розберемося жорстоко. Тому будь мужиком. Вас натовп, а я один. Опусти телефон!" - сказав Лукашенко , "забувши", що навколо нього повно охорони.

Говорив він дуже емоційно, в кінці буквально кричав, і дуже розлютився, що один з робітників знімав його на телефон. Лукашенко втрачає контроль над собою.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...