Хіти тижня. Завершити місію, відправити "кремлівського чорта" до пекла: ​Якутський шаман, який обіцяв звільнити Росію від Путіна, відновлює свій похід на Москву

Бороць з "темними силами" обіцяє виконати свій намір, навіть якщо мільярд прихильників Путіна стане на його шляху

Якутський шаман Олександр Габишев, який обіцяв дійти до Москви з тим, щоб вигнати з Кремля президента РФ Володимира Путіна, якого він вважає породженням темних сил, відновив свій похід. Про це шаман сказав в інтерв'ю виданню «Якутія.Інфо», зазначають Патріоти України.

При цьому шаман підкреслив, що його похід носить виключно мирний характер і «жодна крапля крові у Путіна не проллється».
«Я повчаю людей не мстити, мстити гріх. Прощати. Напад гріх - тільки захищатися. Прощати людям, ворогам своїм - це все віра. Миролюбна віра і вони мене слухаються люди». - стверджує Габишев.
Також шаман заявив, що за нього вся Росія, всі прості люди. Він йтиме зі своєю думкою, і не відмовиться від своїх намірів, навіть якщо перед ним буде «мільярд прихильників Путіна» і навіть якщо «вся Земля буде за нього».

Нагадаємо, що шаман Олександр Габишев пішки вирушив з Якутії до Москви навесні цього року. «Він (Бог) вказав на шлях. Ось він (Путін) - ворог твій. Вижени його », - поділився в одному з інтерв'ю відкровенням, що зійшло з неба борець з темними силами. 18 вересня на кордоні Бурятії і Іркутської області шамана затримали. Габишева звинуватили в публічних закликах до екстремістської діяльності. Його змусили підписати згоду на обстеження в психдиспансері в обмін на підписку про невиїзд. 22 вересня в Іркутську затримали чотирьох прихильників чоловіки. 3 жовтня російська експертиза визнала якутського шамана неосудним. Однак держиморди режиму хочуть провести власну експертизу.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...