Хіти тижня. "Збірна ДНР": Японія потрапила у великий дипломатичний скандал (фото)

Команда "ДНР" нібито була представлена як повноцінний член Всесвітньої федерації каратеномічі. Наші дипломати мовчать.

У засобах масової інформації "ДНР" з'явилася інформація про те, що "національна збірна" невизнаної самопроголошеної республіки взяла участь у змаганнях із карате в Японії, повідомляють Патріоти України.

IX Кубок світу з карате KWF відбувся в Токіо 9-10 листопада. "Збірна ДНР" завоювала "повний набір медалей", зокрема 10 золотих, бадьоро відрапортували новинні сайти терористичного об'єднання з посиланням на пресслужбу "Міністерства молоді, спорту і туризму республіки".

Повідомляється, що до змагань долучилися спортсмени з 32 країн, а команда "ДНР" нібито була представлена як повноцінний член Всесвітньої федерації каратеномічі.

На фотографії, яка також з'явилася на одному сепаратистських ресурсів, троє спортсменів "ДНР" зайняли відразу весь п'єдестал пошани, завдяки чому можна зробити висновки про рівень змагань.

Проте, вже те, що спортсменам вдалося виступити під прапором горезвісної "республіки" на міжнародному турнірі, найімовірніше, викличе великий дипломатичний скандал, адже з цього випливає, що Японія (або японська асоціація карате) визнає легітимним існування терористичного угруповання в Україні.


OBOZREVATEL звернувся за коментарем до пресаташе Української федерації карате Ігоря Левенштейна.

"Всесвітня федерація каратеномічі (KWF), яка проводила турнір, ніяк не пов'язана з традиційним карате. Це вузьке відгалуження, по суті, представляє окремий вид спорту, не дуже популярний у світі. У нього немає шансів навіть в найближчій перспективі бути включеним у олімпійську програму. Однак сам факт участі певної "команди ДНР" в міжнародних змаганнях неприємно дивує і вимагає реакції, щонайменше з боку наших дипломатів", – зазначив Ігор Левенштейн.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...