Хіти тижня. "Зброя почищена. Місця пристріляні. Метрів зі 150-ти вб'ю": Кравчук обіцяє відстрілювати росіян до останнього, захищаючи власну домівку, в разі повномасштабного вторгнення (відео)

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) і перший президент Леонід Кравчук заявив, що готовий вести оборонні бої на території свого будинку в разі повномасштабного вторгнення армії РФ.

Про це Кравчук розповів в ефірі телеканалу Україна 24, відповідаючи на питання про готовність особистої зброї та про свої дії в разі парашутного десантування ворожих десантників, зазначають Патріоти України.

"Зброя почищена і підготовлена ... Місця в будинку пристріляні ... Стріляю я добре ... Буду стріляти до останнього - поки руки зброю будуть тримати і поки бачити ворога буду. Я його - сукиного сина, до себе не запрошував. Сам прийшов. Я його вб'ю. Що буде далі? Мені не цікаво, але я його вб'ю ... Торік я був на полюванні. Зі 150-ти метрів, з першого пострілу точно в ціль. Ніхто спочатку не повірив", - заявив Кравчук.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...