Хіти тижня. "Збройні сили Вейшнорії продовжують свої активні дії в тилу противника": Російська армія несе втрати в ході маневрів "Кавказ-2020"

Маленька, але горда Вейшнорія не втомлюється завдавати ударів по всьому периметру ватної недоімперії

У Росії під час військових навчань "Кавказ - 2020" через пожежу знищена військова техніка. Відео зняв один з російських військових на камеру свого мобільного телефону, після чого воно потрапило в соціальні мережі. Запис скопіював офіцер ЗСУ Анатолій Штефан і перепублікував на своїй сторінці в Twitter.

В ході ПП російські солдати в паніці намагаються на тросах відбуксирувати від основного угруповання техніки військову машину, охоплену вогнем. Її шини і корпус практично повністю вигоріли. Тип техніки через вогонь визначити складно. Друга машина в стороні димиться чорними густими хмарами.

"Збройні Сили Вейшноріі продовжують свої активні дії в тилу противника", - коментує відео український військовий.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...