Хіти тижня. "Здається мені, що ми наближаємося до: "Я втомився, я йду", - Волошина

Влада робить все, щоб сумнівів у її неадекватності не залишилося навіть у найзапекліших прихильників.

"Дві новини поруч - "Літаки летять, будемо всіх бомбить" і Кравчук замість Кучми на переговорах в Мінську. У риториці є спосіб знецінення аргументів опонента. Називається "доведення до абсурду". Цікаво тільки, хто для чинної влади опонент", - пише громадський діяч Лариса Волошина на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Якщо Росія, то чому її не можна називати і, чому в якості перемовника обрано людину, яка неодноразово наполягала на необхідності тяжкого компромісу з агресором? Навіть більш тяжкого, ніж на сторінках The Washington Post пропонував зять минулого перемовника Віктор Пінчук. А якщо поборники української державності, то чому влада вирішила, що п'яними промовками та малоросійськими ужимками їй вдасться знецінити ідею жорсткого опору агресорові?

Скажіть їм хтось, що в риторичному двобої головне не довести до абсурду себе. Що Зеленський і компанія останнім часом роблять все, щоб сумнівів у неадекватності влади не залишилося навіть у найзапекліших їх прихильників. Здається мені, що ми наближаємося до: "Я втомився, я йду".

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...