Хіти тижня. Здатна переломити хід війни: Туреччина рознесла війська Асада і Путіна зброєю, яка є у ЗСУ (фото, відео)

Туреччина використовує в боротьбі з військами сирійського лідера Башара Асада і російськими найманцями руйнівні дрони "Байрактар", які є на озброєнні і в України. Про це йдеться в матеріалі ТСН. Відзначається, що такі безпілотники можуть переламати хід війни, передають Патріоти України.

Так, у відповідь на вбивство своїх солдатів турки рознесли на друзки новітній російський зенітний комплекс "Панцирь", що потрапило на відео. Загальна кількість знищеної сирійської і російської техніки також вражає: 5 вертольотів, 23 танки, 23 гаубиці і "Гради".

Відзначається, що турецька армія продемонструвала всю руйнівну міць своєї артилерії і "безпілотників". Саме такі ударні дрони "Байрактар" турки продали і українським військовим. "Тепер Україні варто проаналізувати, чому ці крилаті бойові роботи так мало задіяні на Донбасі. Сирійсько-російський наступ зупинили п'ятдесят турецьких безпілотників", - підкреслили в матеріалі.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...