Хіти тижня. "Зелені чоловічки" зі зброєю з'явилися вже й у Польщі. Спробували прикинутися, що "заблукали", - політолог

"О, «зеленые человечки» появились уже и в Польше. МИД Польши, как пишут СМИ, вызвал представителя Беларуси из-за прецедента проникновения в страну с территории Беларуси (300 метров от границы) трех вооруженных людей", - пише політолог Олеся Яхно на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Заметив польский патруль, они направились обратно в сторону Беларуси. По мнению полиции, это не было случайной ошибкой, и эти люди не заблудились. МИД Польши потребовал объяснений. Но беларусская сторона отказывается от комментариев.

В свою очередь, представитель внешнеполитической службы ЕС Петер Стано сказал, что если подтвердится, что это было вторжение на территорию Польши, Евросоюз будет считать это очередной провокацией Лукашенко против ЕС".

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...