Хіти тижня. Зеленський більше нічого не буде робити по звільненню полонених моряків, - прес-секретар президента

Юлія Мендель заявила, нібито рішення міжнародного трибуналу - це єдине, що було необхідним у даній ситуації.

Юлія Мендель. Фото: LIGA.net.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що питання звільнення українських моряків не ставиться, тому що вже є рішення міжнародного трибуналу. Про це розповіла прес-секретар президента Юлія Мендель у коментарі NEWSONE, передають Патріоти України.

“Санкції проти Росії завжди йдуть паралельно з іншими процесами. Коли ми говоримо про переговори на тему звільнення полонених, то ми повинні говорити про кожний окремий крок по-різному. У даному випадку не ставиться під питання звільнення 24 військовополонених моряків, тому що вже є рішення міжнародного трибуналу”, – повідомила Мендель.

За її словами, президент України говорить про те, що українські моряки повинні бути звільнені.

“І він (Володимир Зеленський – ред.) зазначає, що тут ми вже нічого не повинні робити. Це рішення суду, і це повинно бути зроблено. Якщо Росія це зробить, то якраз вона доведе, що готова до мінських переговорів і до нормандского формату”, – додала Мендель.

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...

Сакральна дата для ворога: У ЗСУ оцінили, чи зможе російська армія захопити Часів Яр до 9 травня

четвер, 2 травень 2024, 11:23

Армія Російської Федерації не зможе захопити Часів Яр у Донецькій області до сакральної дати свого президента-диктатора - 9 травня. окупанти вже кинули на цей напрямок всі ресурси. Про це в телемарафоні повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бри...