Хіти тижня. Зеленський і урок Ющенка: Тимошенко кілька разів ходила на Банкову, пропонуючи втретє зробити її прем’єром. Там її "акуратно послали", - ЗМІ

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко хоче втретє зайняти крісло прем’єр-міністра. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на свої джерела в Офісі президента, зазначають Патріоти України.

За даними видання, Тимошенко була присутня на кількох зустрічах на Банковій, де намагалася стати корисною новій владі. Так, на початку жовтня Тимошенко приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні посади, але домовитися так і не змогла.

“Найцікавіше, що говорить вона нам: “Ви призначте мені людей, але голосувати ми будемо не за все”. Її акуратно послали. Тому, повірте, більше сюди вона не ходить”, – говорить джерело.

Деякі депутати від “Слуги народу” також повідомляють, що до багатьох з них підходять колеги з “Батьківщини”, натякаючи, що Тимошенко на посту глави уряду могла б “дуже посилити президента Зеленського”.

Один з депутатів від “Батьківщини” повідомив виданню, що Тимошенко починає замислюватися про відхід з політики. Однак, як каже депутат, перед цим вона хоче “залишити якийсь слід в історії”, яким може бути прем’єрство.

Головний плацдарм для наступу Тимошенко на уряд нинішнього прем’єра Олексія Гончарука – земельна реформа і введення ринку землі.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...