Хіти тижня. Зеленський хоче зняти недоторканність з Порошенка, щоб врятувати свій рейтинг, - Борислав Береза

Офіс президента уважно ставиться до моніторингу громадської думки, перевіряючи всі рішення на фокус-групах.

Президент України Володимир Зеленський має намір домогтися зняття недоторканності з екс-президента Петра Порошенка, щоб врятувати свій рейтинг. Про це заявив політик Борислав Береза, передають Патріоти України.

«Ситуація смішна і абсурдна одночасно. Різке падіння рейтингу напружило того, чий рейтинг впав. Вирішують, як його піднімати», – написав він.

За словами Берези, Офіс президента уважно ставиться до моніторингу громадської думки, перевіряючи всі рішення на фокус-групах.

«Вирішили підняти рейтинг зняттям депутатської недоторканності з Петра Порошенка. Сенсу в цьому не багато, адже з 1 січня всі депутати ВР позбавляються свого імунітету автоматично. Я, до речі, вважаю це абсолютною дурістю. І громадяни України скоро це зрозуміють», – написав Береза.

На його думку, слід було очистити оточення президента від «своїх дилетантів».

«Загалом, вирішили провести піар-акцію по зняттю депутатської недоторканності з екс-президента. Як піар воно зайде. І навіть рейтинг трохи підніме. А що далі?», – написав Береза.

Він додав, що в ОП просувають «форму замість сенсів».

«От і спостерігаємо чехарду і боротьбу нанайських хлопчиків, замість державницької політики і реалізації стратегії державного розвитку. Але нескінченно так тривати не може», – резюмував політик.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...