Хіти тижня. "Зеленський ніхто. Він для мене непорозуміння, навіть після року": Кондратюк жорстко пройшовся по президенту (відео)

Відомий український шоумен і ведучий Ігор Кондратюк жорстко "проїхався" по президентові України Володимиру Зеленському у шоу "Гончаренко рулить", передають Патріоти України.

Ведучий програми Олексій Гончаренко спочатку поставив питання Кондратюку про шоумена Олександра Скічко, який пішов у політику, а потім розмова перейшла на Зеленського.

Кондратюк сказав, що не має нічого проти Скічка та його відходу в політику, а ось Зеленський, коли пішов з шоу-бізнесу "стрибнув із сьомого поверху". Саме так висловився ведучий про гаранта. Відео інтерв'ю з'явилося на YouTube-каналі Олексія Гончаренка.

"Тому що він (Зеленський - Ред.) - ніхто. Я не хотів би його скривдити, є ж закон на цю тему... Він для мене непорозуміння, навіть після року, як він став президентом. Його ці екзерсиси, які я читав в одному з інтерв'ю, ну, це що попало", - сказав Кондратюк.

Також він зазначив, що "шлях у політику - це не тунель". Судячи з висловлювань шоумена, він не підтримував на виборах президента. "Я повторюю, він непорозуміння. Я, звичайно, в меншості, ну, добре, подивимося", - сказав ведучий.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...