Хіти тижня. "Зеленський обіцяв, що українці побачать "дзвінки" Порошенку. Ось вони", - нардеп Гончаренко

Депутат вважає, що за допомогою ДБР Зеленський "розправляється" зі своїм попередником.

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook прокоментував скандал з "візитом" ГБР на виставку особистої колекції екс-президента України Петра Порошенка. Він звернувся особисто до глави країни Володимиру Зеленському, передають Патріоти України.

Нардеп звинуватив ДБР в порушенні закону через штурм київського музею, в якому виставляється колекція Порошенка. "Застосовують силу, виламавши двері. Ніяких ордерів, ніяких рішень про конфіскацію. Ніхто не знає, що відбувається всередині. Можливо, вже немає ні документів, ні картин", - написав Гончаренко.

Він назвав те, що відбувається "збройним нападом і пограбуванням в прямому ефірі". Депутат вважає, що за допомогою ДБР Зеленський "розправляється" зі своїм попередником. "Зеленський обіцяв, що українці побачать" дзвінки "Порошенку. Ось вони. Брутальні і незаконні", - зазначив депутат. Через того, що відбувається він прямо звернувся до Зеленського, зазначивши, що той "починає втрачати береги". "Остудіть голову. Поки не пізно. Путінізм у нас не пройде", - заявив нардеп.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...