Хіти тижня. Зеленський перейшов на сленг у прямому ефірі (відео)

Президент назвав одну з партій "Майбахом".

Президент України Володимир Зеленський назвав "Майбахом" одну з політсил, яка, на його думку, стоїть за скандальними рішеннями Конституційного Суду. Про це глава держави сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV 2 листопада, передають Патріоти України.

Потім президент перепросив за сленг. "Упевнений, що багато людей за цим стоїть (за зверненням до КСУ). Ми знаємо з вами, що це представники ОПЗЖ ("Опозиційної платформи – За життя") і представники "Майбах", – сказав Зеленський.

На уточнювальне запитання ведучого президент сказав, що має на увазі партію "За майбутнє". "Вибачте, такий є сленг у Верховній Раді... "Мерседес". Ну в принципі в кожного з них є "Мерседес", це правда", – пояснив Зеленський, чим викликав сміх у студії.

Оце так! Росія для війни з Україною закуповує снайперські гвинтівки австрійського виробництва

неділя, 19 травень 2024, 8:30

Країна-агресор Росія у війні проти України використовує снайперські гвинтівки та пістолети, зроблені австрійською компанією Steyr Mannlicher. У РФ цю зброю завозять в обхід санкцій Європейського Союзу і незважаючи на те, що Австрія на офіційному рівні ...

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...