Хіти тижня. Зеленський "послав" пропагандистку Кремля Скабєєву в прямому ефірі (відео)

У слухавці було чутно характерний для президента України голос з хрипотою, але з непритаманним йому московським "аканням".

Володимир Зеленський "поспілкувався" з топ-пропагандисткою Кремля Ольгою Скабєєвою по телефону. Все сталося в ефірі програми "60 минут", у грудні 2019 року, в якій постійно чорнять Україну, передають Патріоти України.

Другий ведучий пропагандистського шоу і чоловік Скабєєвої Євген Попов сказав, що вони взяли "довідник з телефонами всіх президентів України", промотали Ющенка і Януковича. У цьому місці Попов недоречно пожартував, сказавши, що у Януковича виявився код +7 (код РФ).

Скабєєва на гучному зв'язку зателефонувала нібито Зеленському. Вона вибачилася за те, що турбує абонента. У слухавці було чутно характерний для президента України голос з хрипотою, але з непритаманним йому московським "аканням".

З першої фрази стало зрозуміло, що на другому кінці лінії не Володимир Зеленський, а людина, що імітує його голос не дуже достовірно. "Зеленський" сказав, що завжди переривається для дзвінка, мовляв, раптом що сталося. Але оскільки у них нічого не сталося "ні з вашими близькими, ні рідними", то він продовжить розмову з колегами. Таким чином, "президент" м'яко послав пропагандистку, кинувши слухавку.

Скабєєва сказала, що ось такий у них відбувся "нормандський формат". При цьому пропагандистка назвала Зеленського страшно делікатною і тактовною людиною. "Володимире Олександровичу, це не розіграш, дзвонила дійсно я, і ми дуже хочемо записати з вами інтерв'ю", - сказала Скабєєва, понадіявшись на нормалізацію російсько-українських відносин.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...