Хіти тижня. Зеленський розповів, що 400 км "труби Медведчука" знищено: Журналісти перевірили слова президента

Президент України Володимир Зеленський розповідав, що 400 км трубопроводу "Самара – Західний напрямок", який пов'язували з нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком, знищили. LB.ua пише, що окремі ділянки нафтопродуктопроводу розібрали, на деяких залишилися лише сліди демонтажу, передають Патріоти України.

Окремі ділянки нафтопродуктопроводу "Самара – Західний напрямок" у 2017–2019 роках демонтували частинами. Про це видання написало 2 квітня, посилаючись на матеріали інвентаризації об'єкта, з якими ознайомилася редакція.

Нафтопродуктопровід "Самара – Західний напрямок" експлуатує компанія "Прикарпатзахідтранс". 2 квітня президент України Володимир Зеленський повідомив, що нафтопровід, виконуючи рішення Ради нацбезпеки і оборони повернули у власність держави. У процесі передавання з'ясували, що 400 км трубопроводу знищено, сказав Зеленський.

За інформацією LB.ua, зараз фактично знищено відвідну трасу №13 ділянки 23, водночас там залишилися сліди демонтажу. Також демонтовано кілька десятків км траси №43.

Джерело: LB.ua

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...