Хіти тижня. "Зеленский, ты предатель! Кто для тебя Россия?": Президенту України влаштували жорсткий рознос, йому довелось мовчати (відео)

Володимир Зеленський під час візиту у Бориспільську лікарню інтенсивної терапії 19 лютого потрапив в неприємну ситуацію. На президента накинулася жінка із звинуваченнями в зраді. У мережі з'явилося відео з гучними висловлюваннями в сторону Зеленського, передають Патріоти України.

На запису видно, як президент йде по коридору в супроводі керівництва лікарні та охорони. В цей час якась жінка починає з гнівом вигукувати: "Зеленський, ти зрадник!". "Чому на фронті гинуть? Хто для тебе Росія?" - кричала жінка, закликаючи президента відповісти на її питання. Вона назвала себе представницею народу і мешканкою Донецька.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...