Хіти тижня. "Зеленський у непростій ситуації": Нового президента України попередили про ризики (відео)

Президент Володимир Зеленський зараз опинився в непростій ситуації, оскільки кредит довіри від електорату триває максимум 30-50 днів. Таку думку висловив експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен, коментуючи інавгурацію Зеленського та його оголошення про розпуск Верховної Ради України 8-го скликання, повідомляють Патріоти України.

"Розпуск Ради був досить очікуваним. Ми розуміємо, що свої дії на посаді президента Зеленський мав розпочати з якихось знакових речей... У Зеленського немає іншого виходу. Кредит довіри триває максимум днів 30-50, тому він зараз опинився в доволі складній ситуації", – пояснив експерт.

Він звернув увагу, що виборці в Україні завжди очікують від президента більшого, ніж він реально може зробити. "У нас люди думають, що президент відповідає за все: за тарифи, за ціни, за курс долара тощо. І ці завищені очікування якось треба виправдати. У Зеленського не так багато інструментів, щоб як мінімум показати рух в сторону цих очікувань", – зазначив Тизенгаузен.

На його думку, найближчим часом головними ризиками для репутації Зеленського стануть призначення на ключові посади.

"Глави СБУ, генерального прокурора та інших. Зараз обговорення піде ще і в цю площину. Будуть обговорювати ті персоналії, які будуть призначатися", – уточнив він.

Тизенгаузен також прокоментувавзауваження народного депутата України, лідера Радикальної партії Олега Ляшка, яке той зробив під час першої промови президента. "Мені здається, що Зеленський досить красиво відповів Ляшку: "Досить ділити країну". Тим самим він продовжує лінію того курсу на об'єднання, який він узяв на себе", – вважає експерт.

Джерело: Обозреватель

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...