Хіти тижня. Зеленський змусив харківського губернатора вибачитися перед Ярославським і Кернесом, які його обізвали "міллю"

На президента вплинуло те, що саме Олександр Ярославський домовився з китайським підприємцем Джеком Ма про доставку з Китаю тестів на коронавірус.

Олексій Кучер. Фото: соцмережі.

Президент Володимир Зеленський особисто змусив харківського губернатора Олексія Кучера вибачитися перед бізнесменом Олександром Ярославським і мером Харкова Геннадієм Кернесом, з якими у чиновника виник конфлікт. Про це повідомляється в Telegram-каналі «УП. Off the record», передають Патріоти України.

Раніше харківський олігарх Ярославський публічно принижував керівників Харківської ОДА – Кучера та його заступника Пастуха. Бізнесмена не зупинило те, що він обзиває людей, призначених президентом. Також Ярославський на засіданні штабу по боротьбі з коронавірусом заявив керівникам ОДА, що тести на COVID-19 були куплені за його власні гроші.

Після засідання Кернес написав у своєму Telegram, що Кучер «самоусунувся» від боротьби з коронавірусом. Він не прийшов на зустріч з бізнесом, а замість себе відправив Пастуха. На другий день мер Харкова обізвав губернатора «міллю», а себе і Ярославського «танком». При цьому він перерахував, який внесок зробили бізнесмени в боротьбу з COVID-19.

У відповідь Кучер на своїй сторінці в Facebook опублікував допис про те, що Ярославський вирішив допомогти заробити компанії свого брата, яка займається постачанням обладнання, і радив владі, як витрачати місцевий бюджет. Нібито після відмови бізнесмен почав ображати губернатора та його заступника.

«Кернес і Ярославський – це танк, який швидше схожий на трактор виробництва ХТЗ, випуск яких Ярославський так і не налагодив, хоча багато про це говорив», – писав губернатор.

«Українська правда» пише, що Зеленський після зустрічі з представниками українського бізнесу вирішив особисто втрутитися в конфлікт між Кучером, Ярославським і Кернесом.

«Зеленський особисто зателефонував Кучеру і попросив вибачитися перед бізнесменом. Або ж шукати нове місце роботи. Як результат, Кучеру довелося миритися з Кернесом і Ярославським», – повідомляє «УП».

Також на президента вплинуло те, що саме Ярославський домовився з китайським підприємцем Джеком Ма про доставку з Китаю тестів на коронавірус. Згодом Кучер видалив свій допис про Ярославського і Кернеса.

«Друзі, довго думав над останніми подіями. Емоції стихли, а осад залишився. Вчора поговорили з Олександром Ярославським. Пост видалив. Зараз не час для емоцій. Олександр вже виділив на боротьбу з COVID-19 власні гроші й готовий допомагати харків’янам далі. Це головне», – написав губернатор у Facebook.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...