Хіти тижня. Земля горітиме під окупантом: "​Російські військові будуть труїтися або будуть убиті і знайдені в сараї... Путін під Полтавою і залишиться," - експосол в США

У разі масштабного вторгнення в Україну російські війська не зможуть провести парад на окупованій території. Таку думку колишній посол України у США Валерій Чалий висловив "Радіо Свобода" в інтерв'ю, опублікованому 15 січня, зазначають Патріоти України.

Журналістка попросила його прокоментувати думку британського історика Ніла Ферґюсона, який у статті для Bloomberg припустив, що президент РФ Володимир Путін хотів би провести "парад перемоги" над Україною в Полтаві.

"Хай іде. Я думаю, що він там і залишиться… під Полтавою. Я був днями в Полтаві, Харкові, Охтирці. Я вам скажу, що люди вже не так сприймають, як у 2014 році. Вони побачили наслідки – Донецьк, Луганськ, – що таке ця "русская весна", – сказав дипломат.

Він вважає, що "ніхто вже цю "русскую весну" до себе не пустить".

"Знаєте, перед "парадом" російські військові будуть чомусь труїтися вночі там, де вони розташовані, або будуть убиті і знайдені у сараї. Тобто не буде вже такого, як Путін думав собі в 2014 році. Я впевнений у цьому", – заявив Чалий.

За його словами, щоб окупувати територію, "треба мати хоча б на 40 жителів одного навченого, не просто десантника, а який може тримати окупацію".

"Це мають бути люди, навчені поліцейських місій. Це треба всю армію російську завести на територію України. А в них такого навіть ресурсу немає. Тому я цього й не очікую, ніяких "парадів" Путіна в Полтаві не буде", – пояснив Чалий.

Він наголосив, що в разі масштабного вторгнення в Україну "вбитих росіян будуть тисячі як мінімум одразу".

"У Росії, навіть у цій диктаторській Росії, авторитарній, це спричинить дуже серйозні проблеми", – прогнозує дипломат

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...