Хіти тижня. Зе!призначення: Цікаві факти про нового командувача ОС

Новопризначений командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко був начальником оперативного командування "Північ", розташованого в Чернігові.

Володимир Кравченко

Інформацію про військового розшукали журналісти, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

При цьому наголошується, що даних про те, що Кравченко залишав Чернігів і служив на Донбасі, журналісти поки не виявили.

Відомо, що командиром "Півночі" військовослужбовець був призначений у 2017 році. До цього працював заступником начальника штабу в тому ж ОК.

Генеральське звання він отримав у грудні 2014 року указом п'ятого президента Петра Порошенка.

"Про нового командувача майже немає даних в інтернеті – у генерал-лейтенанта немає сторінки у "Вікіпедії", на відміну від усіх його попередників на цій посаді. Також його немає в соцмережах", – звернули увагу журналісти.

У декларації у Кравченка записана дружина Любов Василівна, яка працює в цій же військовій частині. У 2018 році вона задекларувала 72-метрову квартиру в Чернігові, а сам Кравченко в 2017-му майже гектар землі в селі Вознесенське.

Генерал-лейтенант є власником представницького Mercedes, проте не нового – 1998 року випуску. У нього двоє синів – Ігор та Олександр.

"Страна" також з'ясувала, що на подружжя оформлено понад 300 тисяч гривень кредитів у різних банках.

"Новий начальник ООС – особистість максимально непублічна. Його навіть призначили простим указом – без офіційного представлення президентом і поїздки на Донбас укупі з пресконференцією", – додали журналісти.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...