Хіти тижня. Згорів за два дні: Від коронавірусу помер один з "ватажків ЛНР"

3 жовтня від ускладнень коронавируса помер один з перших «командирів луганського ополчення» Олексій Павлов, відомий по позивному «Лєший». Про це повідомила прес-служба "Союзу добровольців Донбасу", передають Патріоти України.

У СДД повідомили: «Сьогодні помер член Союзу добровольців Донбасу, командир 16 БТРО Олексій Павлов, позивний - "Лєший". Він був один з тих командирів ополчення, що встав на захист мирного населення Донбасу ще з 2014-го року».
Як стало відомо, «Лєший» 1975 року народження за попередніми даними помер від «двосторонньої пневмонії на тлі коронавірусної інфекції. Повідомляється, що перебіг хвороби був блискавичним - Павлова не стало буквально за 2 дні».

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...