Хіти тижня. Жбурнув папери на стіл: Сурков був дуже розлючений через відмову України розводити війська

Помічник президента РФ був впевнений, що українська сторона погодиться на розведення по всій лінії розмежування на Донбасі.

Помічника президента Росії Владислава Суркова розлютила відмова української сторони розводити війська по всій лінії розмежування на Донбасі. Він, не приховуючи емоції кинув на стіл папери. Про це розповів Міністр МВС України Арсен Аваков, передають Патріоти України.

«У нього нерви здали, він розлютився. Він кинув папери на стіл і на підлогу частина впала, типу: «Ми так не домовлялися», - розповів він журналісту Дмитру Гордону.
За словами Авакова, така реакція була викликана відмовою України розводити війська відразу по всій лінії зіткнення. «Де розводити? У Мар'їнці, де кожен метр полито кров'ю і відхід означає здачу території? У Широкиному, де ми спеціально висунулися так, щоб не обстрілювали Маріуполь «Градами»? Або в Авдіївці?», - пояснив глава МВС.
Аваков зазначив, що українська сторона погодилася виконати розведення на трьох ділянках, де існують гуманітарні інтереси місцевих жителів. «Гуманітарні коридори - так. Тому що людям потрібно їхати без черг. У Луганській області немає жодного коридору, де проїжджає машина», - додав міністр.
Джерело: Гордон

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...