Хіти тижня. "Жодної користі це не принесе": Генерал розвідки запідозрив Зеленського в грі в піддавки з Путіним

Запитувати у Путіна, чого він хоче від нас – це вкрай контпродуктивно.

Василь Богдан. Фото: соцмережі.

Ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан побачив ознаки "гри в піддавки", яку правляча команда в Україні веде з Кремлем, передають Патріоти України.

"Останнім часом керівництво країни уникає називати Росію агресором і звинувачувати особисто Путіна в тому, що він є ініціатором цієї агресії – анексії Криму та окупації частини Донбасу", – сказав він.

У цьому контексті генерал припустив: "Очевидно, що є якісь домовленості, про які суспільство не знає. Можливо, є бажання якщо і не зробити якийсь комплімент Путіну, то зіграти з ним у піддавки, мовляв, ми йдемо вам назустріч".

На його думку, ця позиція "контрпродуктивна і жодної користі не принесе". Таким же контпродуктивним він вважає і намір української сторони поставити росіянам питання: "що ви реально хочете від нас", як про це сказав глава МЗС України Вадим Пристайко.

"Запитувати у Путіна, чого він хоче від нас – вкрай контпродуктивно. Українська сторона повинна поставити питання, чого вона хоче. А вона хоче, щоб були виконані Мінські домовленості – насамперед, виведені російські війська і відновлений контроль України над державним кордоном, а вибори повинні пройти тільки після того, як там станеться демократизація, десепаратизація і буде встановлений український конституційний лад".

Джерело: Обозреватель

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...

"Після того, як ми пройдемо Конгрес": Зеленський заявив, що Україна наближається до підписання "важливого договору" зі США

субота, 20 квітень 2024, 18:29

У травні або червні Україна може підписати договір про гарантії безпеки зі Сполученими Штатами. Про це президент України Володимир Зеленський заявив бразильським журналістам в інтерв’ю, відео якого пресслужба глави держави опублікувала 20 квітня, перед...