Хіти тижня. Журналіст розповів про план поступок Зеленського Москві щодо Донбасу

Команда президента України Володимира Зеленського конструює нову модель взаємин із Росією, яку коротко можна означити як "догідлива покірність". Про це пише шеф-редактор "Обозреваля" Орест Сохар у своєму блозі, повідомляють Патріоти України.

За його словами, автором цієї моделі, вірогідно, є другий президент України Леонід Кучма. Ця стратегія передбачає "поблажливіше ставлення до Києва з боку російського президента Володимира Путіна в обмін на виконання частини кремлівських хотілок по Україні".

"Пазлики складаються в досить однозначну картинку:нова зелена команда збирається відмовитися від порошенківської доктрини "жодної поступки ворогу", яка базувалася головним чином на мобілізації національної свідомості та використанні дипломатичного інструментарію тиску на РФ. Судячи з усього, позиція офісу Зеленського – піти на частину вимог Кремля в обмін на локальні вимоги Києва: наприклад, звільнення затриманих українських моряків, потім – обмін полонених у форматі "всіх на всіх" та, очевидно, відведення важкого озброєння від лінії розмежування", – відзначається у блозі.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...