Хіти тижня. "Живите весело и счастливо": Топ-менеджер "Газпрому" вчинив суїцид у ванній (фото 16+)

У Ленінградській області Росії правоохоронці знайшли тіло 60-річного Леоніда Шульмана, який обіймав посаду керівника транспортної служби дочірньої компанії "Газпрому", повідомляють Патріоти України із посиланням на КП.

Російські інформаційні агенції зазначають, що тіло чоловіка виявили у його особняку у Виборзькому районі області. Охоронці елітного селища знайшли труп увечері 29 січня. Чоловік лежав у ванній, поруч із ним знайшли ніж та передсмертну записку.

Журналісти змогли з'ясувати, що труп загиблого лежав на животі, а на обох його руках були зафіксовані глибокі різані рани. Текст передсмертної записки також опинився у розпорядженні журналістів. "Марина, Саша, Полина. Меня залечили, не хочу быть инвалидом и обузой. Живите весело и счастливо. Ваш Леня, папа", – написав Шульман.

За даними російської преси, газпромівський чиновник відчував сильний біль і носив апарат Ілізарова, який розроблений для допомоги у зрощуванні кісток. Журналісти видання "Комсомольська Правда" з посиланням на власні джерела з'ясували: як основну версію слідчі розглядають суїцид і не підозрюють кримінальної складової.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...