Хіти тижня. "Зі школи крав у дітей гроші та телефони! Утік від батьків": Що розповідають про Стерненка на телеканалі "Наш" (відео)

"Я геть не ідеалізую Сергія Стерненка, але слухати типові заготовки з "Россия-1" на досі не закритому телеканалі "Наш" реально бридко: типу "дзвінок в студію" від "вчительки Ірини з Одещини", "я вчила його в школі" - з села, в якому народився пан Стерненко "як ви його називаєте". Це прекрасно: "Зі школи крав у дітей гроші, крав телефони! Утік від батьків. ...Нєгадяй, наркоман, убійца! Коли він убив людину, ми всім селом дивилися! ...Це ж беспредєл, ви понимаєте?! ...Він не одного дня не працював... наркотики продавав! ...Нігадяй, нігадяй, убивця! Це дитина, котра втікла з дому під приводом Майдану! Майдани породжують кого? Нігадяєв, убійц породжують, нехороших людей", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився відео.

"Ну просто "Пісня про мальчика в трусіках-2" і чергова "я сама дочь офіцера". Не знаю, може, навіть щось з цього правда - різне трапляється, Стерненко не святий. Але помийку "Нашого" однозначно треба також закривати", - додав Голобуцький.

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...