Хіти тижня. Зі скрепами не церемонились: Російські дипломати залишили КНДР, самотужки штовхаючи дрезину із речами по рейках (фото)

Росіяни не змогли покинути КНДР звичайним шляхом, оскільки пасажирське сполучення з Росією перервано через пандемію коронавіруса.

Російським дипломатам довелося виїжджати з Північної Кореї на саморобній дрезині, яку вони були змушені штовхати самі. Про це повідомляє представництво МЗС Росії у Владивостоці в своєму Facebook, передають Патріоти України.

Про те, що дипломати виїжджають з Кореї, стало відомо вчора, 25 лютого. Росіяни не змогли покинути КНДР звичайним шляхом, оскільки пасажирське сполучення з Росією перервано через пандемію коронавіруса.
В результаті їм довелося добиратися до прикордонного району громадським транспортом, а перетнути річку Туманну по залізничному мосту вони змогли тільки на несамохідній дрезині. Третій секретар посольства Владислав Сорокін штовхав навантажену дрезину більше кілометра. Дипломатів зустріли на російській прикордонній станції Хасан.

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...