Хіти тижня. Зі "Слуги народу" виженуть двох мажоритарників: Дубінський анонсував екстрене засідання партії

Нардеп Євген Шевченко швидко поплатився за свій виступ на росТБ.

Олександр Дубінський. Фото: Депо.

У понеділок, 28 жовтня, фракція "Слуга народу" проведе екстрене засідання, на якому буде вжита низка важливих заходів, зокрема щодо вигнання двох нардепів-мажоритарників. Про це повідомив нардеп із партії "Слуга народу" Олександр Дубінський, передають Патріоти України.

За його словами, на цьому засіданні відбудеться голосування за виключення з фракції двох мажоритарників. Перший – Євген Шевченко, який вийшов у прямий ефір російського каналу і розповів про компроміс з сепаратистами. Другий – В'ячеслав Медяник, який попався на листуванні, де обіцяв вирішити питання з прокуратурою.

Нагадаємо, 16 жовтня Медяник "засвітився" із перепискою у Верховній Раді з питанням впливу на прокуратуру. Водночас заступник генпрокурора Віктор Трепак, якого згадували у переписці, відхрестився від упійманого "на гарячому" Медяника.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...