Хіти тижня. З'явилося ексклюзивне відео з Золотого, де відбувається розведення сил

Добровольці в Золотому-4 в Луганській області залишаються в цьому населеному пункті. Розведення сил у даний час ще не почалося. Про це йдеться в повідомленні "Останній блокпост. #Ні_Капітуляції" в Telegram-каналі 30 жовтня, передають Патріоти України.

Також в мережі опублікували ексклюзивне відео, яке ветерани зняли по дорозі з населеного пункту Катеринівка до Золотого-4.

У селищі можна побачити багато представників ОБСЄ, які, як зауважили добровольці, "не помітили обстрілів Золотого в останні кілька днів".

"Жителів Катеринівки вже сьогодні залишають без захисту з боку України", - розповіли активісти, які залишилися на місці та фіксують те, що відбувається.

Зазначається, що Катеринівка згідно з планом відводу військ залишається в "сірій зоні". Військові розповіли добровольцям, що їх змушують піти з Катеринівки на відстань 1 - 1,5 км.

Зараз в селищі діє "жовтий" пропускний режим - тобто пускають тільки тих мешканців, які мають реєстрацію. Нікого іншого, в тому числі журналістів та волонтерів, туди не пропускають.

"Можна сказати, що населений пункт знаходиться в певній ізоляції", - розповів доброволець. Всі під'їзди та виїзди до селища контролюються поліцією і Національною гвардією України. Виїхати можна, а заїхати вже ні.

Китай проявляє несподівану активність: Портников пояснив, що відбувається навколо Саміту миру

вівторок, 16 квітень 2024, 9:55

Саміт миру на фешенебельному швейцарському курорті на горі Бюргеншток, який Берн проведе 15−16 червня на прохання президента України Володимира Зеленського, може стати однією з головних дипломатичних подій цьогорічного літа передають Патріоти України. ...

"Уявіть, скільки років вони працюють над цією ситуацією": Посол Корнійчук пояснив, чим відрізняється ситуація із підтримкою Ізраїлю та України

вівторок, 16 квітень 2024, 9:50

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив, що ситуація із підтримкою Ізраїлю та України з боку США кардинально відрізняється. За його словами, наша країна зовсім недавно почала працювати над гарантіями безпеки, а Ізраїль заручився впевненою підтри...