Хіти тижня. Зібрався стріляти у 300-тисячний натовп? Бацька прилетів у центр Мінська у військовому камуфляжі та з автоматом у руках (відео)

Олександр Лукашенко, як виявилося, не евакуювався, а навпаки - вирішив особисто з'явитися в гущі подій.

23 серпня у Мінську, столиці Білорусі, знову спалахнули протести серед виборців, незгодних з офіційними результатами президентських виборів. У соціальних мережах почали з'являтися фото і відео того, що зараз відбувається в білоруській столиці. На камеру потрапив переобраний лідер держави Олександр Лукашенко з автоматом в руках. Telegram-канал "Пул Першого" о 19:33 опублікував відео того, як Лукашенко прилетів у Палац Незалежності, повідомляють Патріоти України.

На ньому видно, що Лукашенко виходить з вертольота з автоматом в темній формі і броньованому жилеті. "Лукашенко годину назад прилетів на місце подій. У Палац Незалежності!", - повідомляє канал.


У Telegram-каналі "NEXTA Live" опублікували фото і відео центру міста, куди зараз направляються представники силових структур. "Дуже багато силовиків зараз стягують у центрі Мінська. Центр міста починають повністю блокувати! Така картина зараз на вулиці Леніна, біля площі Свободи", - йдеться у публікації каналу.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...