Хіти тижня. Зіркова співачка закликала змінити Гімн України. Українці не в захваті (відео)

За майже п'ять днів петицію підтримали лише 151 чоловік.

14 вересня українська співачка Наталія Могилевська почала свій всеукраїнський тур. В ході першого концерту в столичному Ботанічному саду артистка виконала свою версію гімну України, яку випустила до дня визволення українських політв'язнів з в'язниць Росії. Тоді ж вона закликала гостей підтримати петицію на сайті президента з пропозицією внести корективи в текст офіційного гімну держави, передають Патріоти України.

Зміни в державний гімн, як розповіла Могилевська з його релізом в мережі, вона внесла виключно з поваги до історії та всіх українських громадян. При цьому артистка підкреслила, що багато українців бажають внести поправки гімн, чого не скажеш, з огляду на активність навколо петиції.

Документ №22 / 073414-еп з пропозицією внести зміни до гімну України з'явився на сайті президента 13 вересня. Автором виступила Оксана Литвин: "Зараз час змін! Що ми і підтвердили на виборах президента і Верховної Ради. Потрібно додати позитиву до гімну нашого життя, життя держави. Щоб чуючи його, люди усього світу відразу розуміли нашу душу, красу, силу, наше життя", - зазначила автор петиції.

Для його подальшого розгляду документ повинен зібрати 25 тис. електронних підписів солідарних громадян. Проте, через майже п'ять днів на сайті є лише 151 підпис.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...