Хіти тижня. Зірвав аплодисменти у "Шустера": З Кравчуком трапилась істерика через наміри патріотів вийти на Майдан задля попередження можливості зради на "нормандському саміті"

Аргументи Вакарчука та Парубія, що президент Зеленський через громадянську акцію на Майдані може черпати підтримку своїй державницькій позиції на переговорах у Парижі, не сприймались першим президентом

Леонід Кравчук, котрий до того вже уславився скандальними заявами щодо окупованих територій, звернувся з різкою критикою до опозиційних фракцій, які закликали українців вийти на Майдан перед "нормандським самітом" і окреслити "червоні лінії" перед главою держави Володимиром Зеленським, зазначають Патріоти України. Свою позицію щодо спільної заяви лідерів фракцій "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "Голос" Петра Порошенка, Юлії Тимошенко і Святослава Вакарчука він висловив в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

"Якщо ви хочете допомогти президенту, тоді проти кого ці протести на Майдані?" – обурився пристарілий екс-комуніст під час виступу Вакарчука.

"Україна в дуже важкому стані. Чому ви йдете на Майдан, збираєте людей і будете демонструвати свою "ерундіцію", для того щоб збуджувати людей. Ви допомагаєте президенту? Ви допомагаєте Україні? Ви не допомагаєте, а заважаєте Україні! Тут працює не інтерес допомогти Україні, а не погасла ненависть до того, що вони не при владі", – вибухнув перший президент України.

Кравчук розкритикував опозицію

Кравчук заявив, що опозиційні фракції пишуть документи, які роз'єднують Україну.

"Є речі, особливо, коли мова йде про важкі, делікатні переговори, які на вулицях не обговорюють. Визначені законом, документами позиції. Ми не бачимо, що хтось їх відкидає, змінює, і президент їде з підтримкою народу їх виконувати. Ви чули, щоб в інших країнах, якщо Меркель, Макрон і інші їдуть на переговори, люди, не знаючи навіть натяків на якісь проблеми, збираються і говорять: "Не забудь те! Скажи те!"?" – обурився Кравчук.

Пізніше перший президент України зробив авторам шоу зауваження: Кравчука обурило, що його не пустили в студію під час виступу Зеленського.


"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...