Хіти тижня. Злиденне населення ОРДЛО в шоці. Адвокатеса "руского міра" Монтян заявила про "неизгладимое впечатление" від Горлівки: "Город живет неплохо" (відео)

Скандально відома українська адвокатеса Тетяна Монтян відвідала непідконтрольну Україні Горлівку і заявила про незабутні враження від міста, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Горлівка юа».

Спілкуючись з місцевими вона зазначила:

«Я приехала посмотреть своими глазами. Хватит смотреть глазами наших упоротых конченых пропагандонов. Я приехала на все посмотреть своими глазами. И то, что я увидела произвело на меня просто неизгладимое впечатление».

За словами Монтян, вона ніби «вернулась в город своего детства»:

«Впечатлений настолько много, что у вас пленки не хватит. Прежде всего, это бабка, в квартиру которой залетел фаустпатрон. Видела, что в школах изучают украинский язык и литературу. Поговорила с учительницей украинского, которую, оказывается, никто не расстреливает. Увидела, что есть патриотическое воспитание у детей. Я видела стенгазету, на которой дети писали о подвигах прадедушек и прабабушек. Там были георгиевские ленточки, ужас какой, и опять не про дивизию СС „Галичина“. Я видела детский сад, который точно такой же, как был в годы моего детства. Я будто вернулась в капсуле времени! Я видела людей, которые не сдались и не собираются сдаваться. Я видела, что прилеты до сих пор, прилеты регулярные, но люди уже к этому привыкли. Город живет, живет неплохо».

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...