Хіти тижня. Знай лайно своє місце. - Ватажка "ДНР" жорстко принизили під час поїздки в Росію, шарахались як від чумного (фотофакти)

Спілкуватися із Денисом Пушиліним не дуже хотіли навіть росіяни.

Пушилін на ПМЕФ (зліва). Фото: соцмережі.

Ватажка терористів "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна, який приїхав у Росію на Петербурзький міжнародний економічний форум, уникали гості та організатори заходу. Про це повідомляє Telegram-канал "Кремлевский безБашенник", наголошуючи, що з терористом не захотів спілкуватися ніхто із "серйозних гравців", передають Патріоти України.

"Цікаво спостерігати за його токсичністю – персонал стендів держкомпаній моментально "розчинявся", коли він опинявся поблизу – усі бояться санкцій", – йдеться в повідомленні.

"Проходячи повз голову Зовнішекономбанку [ВЭБ.РФ] Ігоря Шувалова, Пушилін спробував поспілкуватися, але був моментально відтиснутий охороною Шувалова", – додали в Telegram-каналі.

Зазначимо, пропагандистські інформаційні ресурси, що підтримують терористів на Донбасі, у свою чергу написали про успішний візит ватажка "ДНР" на російський форум.


Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...