Хіти тижня. Знайомтесь, SMG-15: Українських прикордонників озброять автоматичною зброєю західного зразку

Державну прикордонну службу України планують озброїти українськими пістолет-кулеметами «SMG-15».

Прикордонників озброять «SMG-15»

За ініціативи ДПСУ, протягом тижня було проведено випробування пістолета-кулемета «SMG-15» калібру 9х19-мм.

Пістолет-кулемет SMG-15 калібру 9х19-мм розроблений спеціалістами ТОВ «УКРОП».

Випробування проводились відповідно затвердженої Програми й методики визначальних відомчих випробувань пістолета-кулемета.

Пістолет-кулемет «SMG-15». Фото: ДПСУ

Відзначається, що під час випробувань пістолета-кулемета «SMG-15» було перевірено його тактико-технічні та ергономічні характеристики, а також можливості ведення стрільби при критичних умовах та екстремальних температурах(+500С та -400С)

«За результатами випробувань пістолет-кулемет «SMG-15» зарекомендував себе як надійний зразок озброєння та показав задовільні результати», – повідомляють у ДПСУ.

Відео з випробовувань:


«Поетапний перехід на нові види озброєння дозволить підвищити вогневу міць прикордонних підрозділів, а досвід, набутий в реальних бойових діях, у поєднанні з сучасним озброєнням, роблять наших військовослужбовців непереможними!», – підкреслили у ДПСУ.


Джерело


Опублікував: Андрій Савчук

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...