Хіти тижня. "Знаю його як облупленого!": Георгій Тука викликав на перевірку поліграфом прокурора Костянтина Кулика (відео)

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука у ефірі ток-шоу "Ехо України" викликав на публічну перевірку поліграфом свого старого знайомого, прокурора Костянтина Кулика, котрий у час передвиборчих перегонів відзначився голосними заявами про корупцію в оточенні президента, зазначають Патріоти України.

Я хотів би, маючи нагоду, звернутися до Кості (Кулика - ред.) і попередити, що якщо ти не припиниш цю свою брудну гру, я публічно запрошую тебе в студію, і ми сядемо поруч, поставимо двох поліграфологів, і ти на екран розповіш, після того, як я повернуся в Київ на початку зими 16 року, і ти попросив про зустріч, і ми з тобою біля ЦВК взимку на вулиці ходили і гуляли більше двох годин, і ти мені розповідав багато цікавого, але прізвища ти називав, Костя, абсолютно інші. І якщо ти не припиниш цю брудну гру, я буду вимагати, щоб ти публічно назвав ті прізвища, які ти мені називав тоді", - заявив Тука.

Також він додав, що давно знайомий з прокурором.

"Справа в тому, що, мабуть, єдина людина взагалі в цій студії, яка безпосередньо знає Костянтина Кулика. Ми з ним знайомі з 2015 року, коли я працював на Луганщині, а Костя був військовим прокурором в той час на Донбасі. Ми разом співпрацювали, зокрема, наприклад, у справі розкриття вбивства Андрія Галущенка, у групі по боротьбі з контрабандою. І коли я побачив в перший раз, коли Костя вийшов позавчора на цю прес-конференцію, коли почав розповідати про підозри Ложкіну, там ще деяким високо посадовцям, у мене було стійке відчуття, що це гра. Не важко здогадатись, хто гравець і навіщо все це робиться", - розповів Тука.

Напередодні президент України Петро Порошенко приїхав до студії телеканалу "1+1" та запросив туди кандидата у президенти Володимира Зеленського. В ефірі телеканалу "1+1" президент України заявив, що Костянтин Кулик "отримав наказ" від олігарха Ігоря Коломойського звинуватити його у втручанні у "справу Курченка". "Справа у розслідування "справи Курченка", на яке посилається пан Кулик, ведеться дуже багато років. Ніяких рішень, ніяких розмов, тепер я вже знаю про це напевно, щодо підозр даними особам, про які він говорить, не було. Ви називали сьогодні Ложкіна, Філатова і Гонтареву. Ще місяць тому у пана Кулика ще не було ніяких думок з цього приводу. Аж до того, як він вирішив поїхати до Ізраїлю. Я не чіпаю легенду, яка була у зв'язку з цією поїздкою. Але ми маємо обґрунтовану інформацію, що пан Кулик під час своєї поїздки в Ізраїль зустрічався з оточенням власника цього каналу пана Коломойського. І саме від нього пан Кулик отримав цей наказ. І саме там він прийняв рішення зрадити присязі і зрадити закону", - заявив президент.

Порошенко також повідомив про те, що Кулик після повернення в Київ літав до Відня, де зустрівся з юристом Коломойського. "Там йому написали текст. І підготовлений групою прокурорів текст підозри прийняв рішення внести", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, 28 березня ГПУ повідомила про завершення розслідування проти олігарха-втікача Сергія Курченка.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...