Хіти тижня. Знімали у спальні опозиційну політикиню: Путінські спецслужбісти потрапили в гучний скандал

Адвокат Анастасії Шевченко уточнив, що ініціатором встановлення відеокамери в спальні активістки став Центр з протидії екстремізму ГУМВС Росії по Ростовській області.

У Ростові-на-Дону співробітники ФСБ майже півроку вели таємну зйомку в спальні активістки партії «Відкрита Росія» Анастасії Шевченко, після чого жінку відправили під домашній арешт, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Про те, що її мати знімали, дочка активістки Влада дізналася у слідчого, коли побачила у справі фотографії та відео, на яких мати була зображена без піжами. Також вона ознайомилася з постановою суду, що дозволяє ведення запису.
Анастасия Шевченко

«Півроку до арешту мами в її спальні стояла відеокамера, встановлена там за рішенням суду для стеження за небезпечним злочинцем», - розповіла Владислава в мережі.

У свою чергу адвокат Анастасії Шевченко Сергій Бадамшин уточнив, що ініціатором встановлення відеокамери в спальні активістки став Центр з протидії екстремізму ГУМВС Росії по Ростовській області.

Шевченко стала першою в країні обвинуваченою у справі про участь в роботі організації, яку Генпрокуратура визнала «небажаною» (ст. 284.1 КК). Шевченко закидають участь у політичних дебатах і організацію семінару для кандидатів в депутати. 16 січня їй продовжили домашній арешт до 20 березня.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...