Хіти тижня. Золоте після відведення ЗСУ: Що станеться, якщо росіяни підло сунуть у наступ, - Аваков

Підрозділи МВС сподіваються витиримати перший натиск, до підходу основних сил ООС

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запевняє, що в селищі Золотому, де відбувається розведення військ, достатньо нацгвардійців та поліцейських, щоб попередити провокації, зазначають Патріоти України.

"У МВС вистачає сил та засобів для забезпечення публічної безпеки. У випадку порушення противником домовленостей про розведення військ, у МВС вистачить сил та засобів вчасно і адекватно відреагувати на загрозу", - заявив міністр.

Вказується, що зараз ситуація спокійна та контрольована. На місці працюють посилені гвардійцями патрулі Нацполіції. Розведення військ біля Золотого в Луганській області відбувається попри недотримання бойовиками режиму тиші впродовж 7 днів.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...