Хіти тижня. "Зомбоящик сделал свое дело, Кремль определился": "Яке майбутнє чекає на "Л/ДНР", - "Вільнодумець"

Як зазначає ресурс, ніхто Україну в "ДНР" не чекає і в Україну "ДНР" не збирається повертається. Там думають про світле майбутнє в складі Росії.

Олександр Ананченко

Телеграм-канал «Вільнодумець» повідомляє, що так званий «голова кабінету міністрів ДНР» Олександр Ананченко 15 листопада побував на нараді в російському Ростові-на-Дону, яке проводили представники уряду РФ, передають Патріоти України.

Як зазначає ресурс, по поверненню в непідконтрольний Україні Донецьк Ананченко зібрав на нараду так званий «уряд ДНР» і дав розпорядження підлеглим за наступними напрямками: «1. Подготовка интеграционных документов! Речь идет о подготовке пакета документов для начала процедуры интеграции (присоединения) ДНР к России. Правильно было бы назвать этот процесс так: Россия дала указание легитимизировать присоединение ранее захваченных украинских территорий. Вот они и готовят процедуру».

За словами «Вільнодумця», основним лобістом цього питання є депутат держдуми РФ Олексій Журавльов, який «пообіцяв вирішити це питання».

Також, ресурс пише: «Но раз Ананченко передали указание из Москвы, то что же тогда В. Путин готовится возвращать Украине после „Нормандской встречи?“ Ну да ладно, узнаем это 09.12.2019».

Також, «Вільнодумець» зазначає, що Ананченко доручив членам «уряду ДНР» підготувати всі необхідні документи для підписання «великого торгово-економічного договору з Білоруссю»: «Ананченко пояснил, что намечается большое и активное сотрудничество с Беларусью. И согласно основным направлениям этого договора, Беларусь будет поставлять в ДНР (и в ЛНР) весь спектр продуктов питания (основной упор — на молочные), в том числе детское питание, продукцию бытовой химии, спиртные и табачные изделия».

За припущеннями ресурсу, «владі» ОРДЛО набридли неякісні російські продукти і співпрацювати з Білоруссю будуть в рамках союзного договору». Ресурс відзначає: «Никакого возврата ДНР в Украину с „особым статусом“ или без него не предвидится. Никакого сотрудничества с Украиной не намечается. Зомбоящик сделал свое дело, Кремль определился. Никто Украину в ДНР не ждет и в Украину ДНР не собирается возвращается. Там думают о светлом будущем в составе России».


"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...