Хіти тижня. Зрада по-грузинськи: Тележурналіста, який в ефірі на "Руставі-2" обматюкав Путіна, викликали на допит у прокуратуру

Частина теперішньої правлячої еліти країни намагається загравати з державою-агресором, виказуючи Москві "дрібні знаки уваги"

Тележурналіста Георгія Габунію, який в прямому ефірі обматюкав президента Росії Володимира Путіна, викликали на допит. Про це повідомляється на сайті телеканалу Руставі 2, на якому Георгій раніше працював, зазначають Патріоти України..

Допит пов'язаний з розслідуванням про перевищення службових повноважень проти законних інтересів Руставі 2, а також присвоєнням грошових коштів і майна телеканалу.

8 липня, під час прямого ефіру на каналі Руставі 2 грузинський ведучий Георгій Габунія обматюкав Путіна, назвавши його «смердючим окупантом» і «убогою істотою».

Пізніше генеральний директор каналу Руставі-2 Паата Салія заявив про звільнення Габунії і ряду інших журналістів телеканалу через конфлікт інтересів.

Це сталося на тлі антикремлівських протестів у Тбілісі, що активізувалися після провокації російського депутата-комуніста Сергія Гаврилова, який під час засідання Міжпарламентської асамблеї православ'я сів у крісло спікера грузинського парламенту.

У свою чергу Путін у помсту за ці протести підписав указ про припинення авіасполучення між двома країнами.

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...