Хіти тижня. "Зрада слуг": "Усик нам не враг, а у Соколовой психиатрия", - нардеп Зеленського

Відома українська телеведуча Яніна Соколова викликала обурення своєю заявою у відомого російського депутата із "Слуги народу" Євгена Шевченка. Шевченко став гостем ефіру телеканалу "НАШ", який належить проросійському політику Євгену Мураєву, і різко розкритикував Соколову за її нападки на боксера Олександра Усика. Фрагмент відео був опублікований в Інтернеті напередодні, повідомляють Патріоти України.

Євген Шевченко став гостем ефіру і записав відео з заднього сидіння свого автомобіля. Він заявив, що Усик не є йому ворогом, а Яніні Соколовій необхідно поставити психіатричний діагноз. Скандал спалахнув після того, як Усик вирішив викликати на бій українців і "диванних експертів", які не погоджуються з його політичною і громадською позицією. Соколова відповіла Усику заявою і допустила, що боксер може вдарити і її за відмінну від його політичну позицію. Шевченку заява Соколової не сподобалася: він згадав і постійні нападки журналістки на Росію і Москву.

"А вы меня там не нашли на "Миротворце" вместе с Усиком и Ломаченко? Вопрос заключается в том, что так называемые патриотически настроенные граждане нашей страны, которые себя считают патриотами, ищут себе врагов внутри страны, ненавидя Россию. Если у вас уже Усик враг, который популяризирует Украину... не ищите врагов внутри страны. Украина многонациональная страна и она не может быть монополярной. Усик нам не враг, ну а по поводу Янины Соколовой, у нее там другой диагноз, похоже, на психиатрию больше", - сказав він.

При цьому заява депутата викликала захват у Мураєва.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...