Хіти тижня. "Зробимо і за Урал!": Український генерал довів до сказу пропагандистів Путіна через ракети ЗСУ (відео)

Ігор Романенко пояснив, що так вчинятимуть з агресором у разі його спроби просувати війну з Донбасу все далі.

Українська ракета. Ілюстрація: Кореспондент.net.

Український генерал, екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко яскраво відповів на істерику російських пропагандистів. Вона спалахнула довкола його заяви про ракети України, які можуть дістати до Уралу. Щоб почути коментар Романенка з цього приводу, ведучі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1" навіть спеціально вийшли з ним на відеозв'язок у прямому ефірі, передають Патріоти України.

"А чого тільки до Уралу ракети? У нас країна велика. Може, до Камчатки, до Курил? Чи до Уралу вистачить вам ракет?" — уїдливо звернувся до нього одіозний Євген Попов.

Однак Романенко вгамував пропагандиста, пояснивши йому, що так вчинятимуть з агресором у разі його спроби просувати війну з Донбасу все далі. "Не все одразу. Якщо ситуація складатиметься так далі, то зробимо і за Урал. Але я думаю, що там є у вас проблеми з країнами Сходу, Азії", — сказав генерал.

Його зухвала відповідь викликала роздратування у рупорів Кремля, і вони спробували закрити тему, перейшовши на образи. "У таких ситуаціях зазвичай говорять: "Що ви робите? Не привертайте увагу санітарів", — єхидно звернулася скандальна ведуча програми Ольга Скабєєва до Романенка.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...