Хіти тижня. ЗС РФ приведені у вищий ступінь бойової готовності: Що замислив Путін

В Росії почалася раптова перевірка боєготовності у військах і силах Центрального військового округу.

Про це на нараді з керівним складом Збройних сил РФ повідомив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Перевірка здійснюється згідно з рішенням російського президента Володимира Путіна як верховного головнокомандувача ЗС РФ. Триватиме вона з 24 по 28 червня, в цей час проведуть навчання на понад 35 полігонах.

"Метою заходу є оцінка здатності Збройних сил гарантувати військову безпеку в Центральноазіатському регіоні, де є серйозні загрози терористичного характеру", – зазначив голова російського Міноборони.

Крім цього, він наголосив, що ще одним завданням є визначення ступеня готовності військ до участі в майбутньому навчальному заході – стратегічних командно-штабних навчаннях "Центр-2019".

У зв'язку з перевіркою у вищий ступінь бойової готовності приводяться органи військового управління Центрального військового округу, частина військ та сил Південного й Східного військових округів, а також окремі з'єднання Повітряно-десантних військ, дальньої й військово-транспортної авіації.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...