Хіти тижня. Зумисний розстріл медиків на полі бою: Сприяли впритул... З'явились нові деталі військового злочину російських окупантів на Донбасі (відео 12+)

По санітарах били впритул, з відстані 10-15 метрів. Військові злочинці не могли не бачити кого розстрілюють...
На Донбасі тиждень тому стався страшний воєнний злочин – українці під білим прапором намагалися забрати тіло загиблого розвідника в районі Зайцевого Донецької області, але потрапили під обстріл. Тепер же окупанти намагаються виправдовуватися, мовляв, стріляли по диверсантах. Але беззаперечні докази свідчать, що кремлівські окупанти 13 липня свідомо розстріляли гуманітарну місію на лінії розмежування, зазначають Патріоти України.

На зйомках з дрона видно, що важко поранений чоловік у білому шоломі і в білому жилеті намагається відповзти в укриття. Розстріл місії в білому не був випадковим.

"Тоді на хлопців були білі шоломи, білі бронежилети, білі пов'язки на руках. Це була головна умова, при якому проросійські бойовики погодилися надати режим тиші. Тобто вони знали, хто і коли до них підійде", - йдеться в повідомленні.

О 9:00 біля ворожих позицій підірвався командир групи розвідки Дмитро Красногрудь. Бойовики дозволили забрати тіло загиблого і гарантували безпеку.

Олег, морський піхотинець і учасник пошукової групи розповідає, що вони вже підійшли до тіла, коли з кущів в 10-15 метрах від них пролунав крик, а потім відкрився шквальний вогонь. Причому вогонь вівся з трьох боків, не даючи вийти. Група відступила, але потім повернулася за пораненими.

Польовий медик Микола Ілін з позивним Естонець (у військового дійсно був естонський паспорт, а сам він – політичний біженець із Білорусі) викликався йти забирати пораненого побратима. Це була остання місія Естонця.

Військовий злочин визнали у США та Євросоюзі, а місія ОБСЄ з себе провину зняла.Нещодавно ж бойовики повідомили, що той самий поранений українець у білому шоломі і жилеті, який потрапив на кадри зняті безпілотником, теж загинув. - До нього, що стікав кров'ю годинами не підпускали евакуаційну команду...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 12:51

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...